Geschiedenis Vijvercentrum Overloon

vijvercentrum overloonVijvercentrum Overloon is een van Nederlands grootste specialisten op het gebied van vijvers en de aanleg hiervan.

De basis van het vijvercentrum werd in 1992 gelegd door het verkopen van diverse vijvermaterialen en de aanleg hiervan. In 1997 werd het huidige pand aan de Holthesedijk betrokken en kreeg deze locatie de naam "Vijvercentrum Overloon" waarin duidelijk activiteit en standplaats verwerkt zitten.

Het doel wat wij willen bereiken is: het ontwerpen en aanleggen van unieke, kwalitatief hoogstaande en inspirerende waterprojecten. Projecten waarbij wij harmonie samenbrengen met de laatste technieken en trends op vijvergebied. Dit gebeurt door een betrouwbaar en professionele partij.

Specialisme:

Ons gerenommeerd bedrijf richt zich op 5 kerngebieden, te weten:

  • ontwerp en advisering.
  • vijveraanleg en begeleiding bij zelfbouw c.q. cascoaanleg.
  • pomp- en filtertechniek ( waterkwaliteitsbeheersing ).
  • het totaal aanbod van een zeer compleet assortiment vijvermaterialen zoals rubberfolie en dergelijke.
  • een compleet assortiment van vijvervissen en vijverplanten.

In ieder van deze specialismen hebben wij in de loop der jaren ruime kennis en ervaring opgedaan. U bent dus bij ons in goede handen! Vijvercentrum Overloon heeft tevens een zeer ruim en up-to-date assortiment van vijveraccessoires in een ruim opgezette winkel op 500 mtr. van de afslag nr. 7 van de A-73 ( Nijmegen Venlo ).

Alles voor uw vijver.