Samenwerking met hoveniers en groenvoorzieners

Door jarenlange ervaring en opgebouwde materiaalkennis wordt Vijvercentrum Overloon steeds vaker als ondernemer in de arm genomen door bovengenoemde partijen.

De meest gevraagde specialiteiten zijn:

  • Algehele advisering.
  • Waterkwaliteit-beheersing (helder water!).
  • Montage van folie en leidingwerk.
  • Filtertechniek.
  • Levering van overige materialen zoals beplanting en dergelijke.


hoveniers en groenvoorzienersDit wil zeggen dat de (grotere) hoveniersbedrijven die zich steeds meer profileren als allround tuinspecialist, zich steeds vaker laten ondersteunen door diverse specialisten. Vijvercentrum Overloon is ‘de specialist voor sfeervol water in de tuin!’ en wordt dan ook ingehuurd om de vijver(s) in het aan te nemen project uit te voeren.

Meestal is het zo dat de hovenier dan de constructie (graafwerk/metselwerk) voor zijn rekening neemt, en dat Vijvercentrum Overloon dan de foliemontage, techniek en inrichting van de vijver op zich neemt.
Tijdig overleg over constructies van leidingwerk, bekabeling en dergelijke is noodzakelijk i.v.m. anders onnodige extra kosten.

De ervaring leert dat diverse hoveniers na herhaalde samenwerking ook steeds meer water met vertrouwen in hun ontwerpen toe durven te passen, terwijl water in de tuin voorheen vaak meer een last dan een lust was i.v.m. de uiteindelijk altijd opkomende vragen m.b.t. helder water garantie van de klant.

Alles voor uw vijver.